All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (73)
  • reviews (30)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ARTGLORY BALI Review(s)

    30 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    nunung.nugrahawati
    25 April 2022 | Bride at Nunung & Thomas Wedding

    Satisfaction

    We were surprised with the team, so effective and kind person, we were comfortable working with them, started from introductions till the result was smooth, norhing to be complained of, brava ArtGlory👍🏼

    Vendor Reply

    25 April 2022
    Thank you mba Nunung & Mr. Thomas🙏🏼❤️
    Regina
    13 April 2022 | Bride at Benny & Regina Wedding

    Recommended!

    Thank you Artglory Bali for the amazing work! Bli Arta & team are friendly & fun, we had a good time during the photo session. \nAnd the results are amazing, we have gorgeous photos to last a lifetime!
    modeamor
    10 April 2022 | Bride at Milka and yannik Wedding

    Affordable price with amazing results!

    Affordable price with amazing result! Setelah muter2 cari yang murah tapi sesuai seleraku akhirnya mutusin ke artglory. Dan pas lihat hasilnya baguss banget sih apalagi buat aku dan suami yang susah gaya tapi mereka berhasil bikin foto2 kita cantik2. Mas2nya juga ramah dan bikin aku ketawa dari ketegangan hari H 😁 Aku sampe bingung milih foto mau post yg mana karena bagus semua🤣 thanks dan sukses terus ya!
    Hitomi Kinbari
    24 March 2022 | Bride at Hitomi & Yosuke Wedding

    Best of The Best !!!

    I never found such a humble & amazing team & service of photography like artglory before. I am amaze by their people and ofcourse with the photos. Its killing me when i have to choose the best photo from the thousand photo which we took! Omg... bener-bener gak pelit!!! Teruuuuus aja foto sampe nyerah cape banget ✌🏼 Gak usah pake tawar menawar, cukup di budget'in aja nanti di mix and match paketan nya. Flexible banget pokoknya. Dan super fast result! Max 3 aja udh pada jadi. Amazing sih. Kalo balik lagi ke bali pasti mau nyari lagi artglory. Thanks buat semua bli-bli !! You are the best 💕
    Fausty Regina
    22 October 2021 | Bride at Rio & Regina Wedding

    Fantastic

    Thank you Art Glory Bali. All the videos and images are beyond our expectation. Images are excellent in timing and angle. We love that you help us capture every lovely moment in our wedding. Also, we do love the simplicity and you keep it natural. The wedding package is not just worthy but beyond expectation for anyone who wants to ask Art Glory Bali's assist in capturing perfect moment. We wish you best of success in future project. Rio & Regina
    Winda Wiryani
    25 August 2021 | Client at Winda & martinus Wedding

    Good prewedding

    Pelayanan dan hasil yg memuaskan,hasilnya pun bagus

    Vendor Reply

    30 August 2021
    Makasi kak Winda🙏🏼😄❤️

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Prints,  Digital files,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Portraiture,  Destinations,  Cultural
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Portraiture,  Cultural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Saya mengarahkan sendiri baik itu gaya, posisi foto, angle, tempat dan lainnya dibantu dengan assisten saya secara sopan penuh semangat dan sesekali bercanda sehingga membuat klien nyaman didepan kamera untuk menghasilkan foto terbaik
    What rate do you usually charge at?
    Kami mempunyai paket tersendiri dan juga menyesuaikan dengan rencana dan budget yang disediakan klien
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    3 hari
    How long does it take for the client to receive the final product?
    7 - 14 hari tergantung kategori foto
    How far in advance should your client contact you?
    7 hari
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    When was your business established?
    Kami mulai bisnis ini dari 2011 dan sekarang nama kami cukup dikenal di wilayah kami
    What is your payment terms?
    50% setelah kofirmasi kontrak, 20% setelah acara dan 30% waktu penyerahan hasil
    Does a client need to schedule an appointment?
    3 hari sebelum
    Do you provide your services in other cities or countries?
    akomodasi & transportasi ditanggung klien
    Are you available to shoot after hours?
    USD $65/ hour
    Service(s)
    Address
    Jl.Pulau Galang No.18 ( Ruko paling timur ), Pemogan, Denpasar Selatan, Denpasar 80221
    Location(s)

    ARTGLORY BALI dimulai sejak tahun 2011 dan terus meningkatkan kwalitas hasil karya kami sampai sekarang, profesional dibidang fotografy khususnya dalam prewedding, wedding dan family foto. Untuk melihat lebih banyak karya kami bisa cek di instagram @artglorybali Kami berbasis di Bali but we are ready for worldwide Hubungi kami via email : artglorybali@yahoo.com Phone : +6281236064420 ( whatsapp & line available ) Tidak sabar menunggu rencana dan ide kalian!!!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.