All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (119)
  • reviews (98)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    AMITIE Bridal Accessories Review(s)

    98 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    04 December 2019 | Bride at Ari & Novi Wedding Wedding

    One of The Best Wedding Vendor!

    Dari awal aku uda menentukan pilihan untuk Hairpiece mau pakai Amitie! Ak deal uda lumayan lama waktu pameran Bridestory di Gancit waktu itu, dan skali book pun ga cm 1 hairpiece. dari Prewed, Sangjit sampai wedding smua Hairpiece dari Amitie of course! Thankyou so much ci Dahlia yang sabarrrr bgt dengerin ak bergalau ria pilih crown dan baik bgt kita dibolehin ganti2 crown sampai yang kita suka. Thankyou so much ya ci Dahliaa, sukses teruss utk Amitie. with love Ari & Novi #arinovinallyone
    28 November 2019 | Bride at Angelia & Alfonsus Wedding

    The prettiest handmade crown for my wedding day

    Amitie’s crown is the perfect choice for my wedding day ! Crown handmade yang dibuat handmade langsung sama ownernya yang super baik banget dan ramah :’) one of the best vendor choice on my wedding day ! Shout out to ci dahlia <3
    22 November 2019 | Bride at Natasha & Christopher Wedding

    I wanted to wear it everyday...

    I am so grateful to know ci Dahlia, such a lovely, friendly and talented lady! I am into all things handmade and to actually visit her studio and touch her amazing crowns was such a great feeling! She made so so many beautiful crowns and I had a hard time choosing the best one for me (I slept late night just to look at the crown photo haha) Well, on the day wearing the crown made me feel so beautiful. I has always been my dream to wear a crown on my wedding and Amitie crown did me justice! Thank you so much, Ci.. I would like to wear it everyday if I could :P
    13 November 2019 | Bride at Cindy dan Oky Wedding

    The Best Moment

    Awal nya gak kepikiran bakal sewa crown lagi tp rekomendasi dr MUA aku ke amitie ini buat pake crown di sini. wah pas aku cek di ig udh suka dan cocok kyk nya sama aku dan pas dtg di sambut ramah sama yang punya langsung seneng banget. kyk mau pake semua crown nya tp bbrp d pilihin yg cocok dgn bentuk muka aku dan aku suka bgt dan hari H nya aku bnr" kyk princess bgt dgn crown itu . thanks amitie ^_^
    02 November 2019 | Bride at Tanya & Bambang Wedding

    Thankyou

    Thankyou sooo much cici super baik yang sabar bgt menghadapiku yg kebingungan bolak balik cobain smp akhirnya dapet crown yg bnr2 cocok
    22 October 2019 | Bride at Valen & Wenda 19.10.19 Wedding

    Magnificent creation!

    Deal udah lama sama ci Dahlia ketemu di pameran bridestory setahun lebih sblm acara weddingan. Dan coba2in on the spot langsung deall mau crown yg manaa. Dan even uda setahun lbh dealnya crownnya masi superr cantik dan super blink2.. Apik bgt dan aku tetep suka sama pilihan ak dari awal.. Ga nyesel pilih amitie. Aku super luvv 🥺💕 Thx ci Dahliaa, sukses trus 💖 Much love, Valen & Wenda

    Jewelry

    What kind of jewelry do you offer?
    Other Crown
    Wedding Accessories

    What kind of wedding accessories do you provide?
    Hair Accessories, Headpiece
    What services do you provide?
    Other Penyewaan dan dibuat sesuai pesanan
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Kami melayani penyewaan ke seluruh wilayah di Indonesia.
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    Waktu ideal bagi pasangan untuk menghubungi kami adalah setelah konsep dari wedding mereka ditentukan.
    How long in general does it take for your client to get the final accessories?
    Customised hair accessories membutuhkan waktu sekitar 1-2 bulan.
    What makes your services unique?
    Semua aksesoris kami adalah handcrafted, bukan dibuat dengan mesin/pabrik. Oleh karena itu, setiap aksesoris yang kami buat merupakan aksesoris yang unik dan one of a kind. Kami juga mengutamakan kualitas dari material yang kami gunakan.
    Address
    Kelapa Gading, Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    We are a service hub for couples who are looking for bridal hair accessories.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.