All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (137)
  • reviews (103)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    AMITIE Bridal Accessories Review(s)

    103 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Yuli
    24 March 2020 | Bride at Christandy Halim Wedding

    Very satisfied

    Amitie was one of the most helpful and friendly vendor that I had as my wedding vendor. From the service provided and the crown/hair acc, everything is great and very satisfying. Thank you, Amitie ❤️
    linda ping
    22 March 2020 | Bride at Albertus & Linda (15.02.20) Wedding

    A Real Piece of Art

    Whats make a crown better than the other crown? A handmade one! The details are stunning and I can see that it was meticulously made & handled with extra care and love. The crown from Amitie definitely made my big day even more special, the artist, Dahlia also a very nice person. She definitely made a real piece of art and I have chosen the right crown for my best day. Thankyou Amitie! ❤️
    Carissa Handoyo
    21 March 2020 | Bride at Carissa & Juanda Wedding

    Excellent!

    bener2 puas sama amitie!! smwa hairpiece n crown nya cantik2 bgttt!! trus ownernya, dahlia, very humble friendly n bs bantuin qta pilihh, pokoknya she's the expert n u're in good hands! very recommended! all the best for amitie, trus berkarya hairpiece n crown yang cantik2 n keep up the great service!
    jocelyn ng
    27 February 2020 | Bride at Kevin & Jocelyn Wedding

    5 stars!

    Top notch customer service, reasonable price, and of course great quality headpieces! I rented both hairpin for my sangjit and the crown for my wedding day. Felt in love straight away with their design and quality. Dahlia was also so friendly and helpful. Thanks again Dahlia! Would definitely recommend Amitie to others!
    Irene
    12 February 2020 | Bride at Wilson & Irene Wedding

    Best vendor ever !

    Hi all bride to be, aku br lulus bride Amitie 30 Nov 2019 kmrn, mau honest review nii klo aku happy n bersyukur bgtt bs kenal sm vendor Amitie ini. Crown nya bgs banget, designnya oke2 sampe bingung mw pilih yg mana, cucok sm muka aku. Cicinya jg bs rekomen krn mukaku kecil jd bs kstw yg cocok model crown yg mana aja biar keliatan ok d aku, terutama ci Dahlia. Ownernya jg baik n ramah bgtt. Sabar bgtt. Aku dtgin expo Amitie sampe 3x krn pertama selain rameee bgtt, aku nya jg galau gk bs ambil kputusan jd nyoba lg nyoba lg. Dpt kesempatan bs pake Amitie is one of my happiness. Ohya, satu lg, crown nya jg cling banget dan terawat (ni penting bgtt buat akuh)
    Noviana Anggraini
    04 December 2019 | Bride at Ari & Novi Wedding Wedding

    One of The Best Wedding Vendor!

    Dari awal aku uda menentukan pilihan untuk Hairpiece mau pakai Amitie! Ak deal uda lumayan lama waktu pameran Bridestory di Gancit waktu itu, dan skali book pun ga cm 1 hairpiece. dari Prewed, Sangjit sampai wedding smua Hairpiece dari Amitie of course! Thankyou so much ci Dahlia yang sabarrrr bgt dengerin ak bergalau ria pilih crown dan baik bgt kita dibolehin ganti2 crown sampai yang kita suka. Thankyou so much ya ci Dahliaa, sukses teruss utk Amitie. with love Ari & Novi #arinovinallyone

    Jewelry

    What kind of jewelry do you offer?
    Other Crown
    Wedding Accessories

    What kind of wedding accessories do you provide?
    Hair Accessories, Headpiece
    What services do you provide?
    Other Penyewaan dan dibuat sesuai pesanan
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Kami melayani penyewaan ke seluruh wilayah di Indonesia.
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    Waktu ideal bagi pasangan untuk menghubungi kami adalah setelah konsep dari wedding mereka ditentukan.
    How long in general does it take for your client to get the final accessories?
    Customised hair accessories membutuhkan waktu sekitar 1-2 bulan.
    What makes your services unique?
    Semua aksesoris kami adalah handcrafted, bukan dibuat dengan mesin/pabrik. Oleh karena itu, setiap aksesoris yang kami buat merupakan aksesoris yang unik dan one of a kind. Kami juga mengutamakan kualitas dari material yang kami gunakan.
    Address
    Kelapa Gading, Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    We are a service hub for couples who are looking for bridal hair accessories.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.