All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (8)
  • Product (3)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9
    Axzel by Ambra StudioAxzel by Ambra Studio
    Axzel by Ambra StudioAxzel by Ambra Studio
    +5
    Hair & Makeup
    Nella by Ambra StudioNella by Ambra Studio
    Nella by Ambra StudioNella by Ambra Studio
    +2
    Dress & Attire
    Alya Dress by Ambra StudioAlya Dress by Ambra Studio
    Alya Dress by Ambra StudioAlya Dress by Ambra Studio
    +2
    Zahra Dress by Ambra StudioZahra Dress by Ambra Studio
    Zahra Dress by Ambra StudioZahra Dress by Ambra Studio
    +8
    Najwa Dress by Ambra StudioNajwa Dress by Ambra Studio
    Najwa Dress by Ambra StudioNajwa Dress by Ambra Studio
    +4
    Cicil & Jojo Wedding by Ambra StudioCicil & Jojo Wedding by Ambra Studio
    Cicil & Jojo Wedding by Ambra StudioCicil & Jojo Wedding by Ambra Studio
    +1
    Ambra Studio & 1 OTHERS
    Hair & Makeup
    Dinda & Fathoni Wedding by Ambra StudioDinda & Fathoni Wedding by Ambra Studio
    Dinda & Fathoni Wedding by Ambra StudioDinda & Fathoni Wedding by Ambra Studio
    +6
    Ambra Studio & 2 OTHERS
    Hair & Makeup

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Ambra Studio Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Dinda Khairunnisa Rosandi
    14 January 2020 | Bride at Dinda & Fathony Wedding

    Hari Bahagia

    Dari test makeup, akad sampe resepsi uda dibuat takjub sama hasil tangan mba laras :3 Bahkan hari H akad dan resepsi konsep makeupnya uda beda jauh dari test makeup krn mendadak hati aku berubah di hari H :' tapi mba laras bisa mewujudkannya seperti sudah di tata dengan rapi :' Terharu bagus banget2.. aku gatau mukak aku bisa jadi sebagus itu.. Mana alis aku slama ini slalu jd part ter rewel slalu ga cocok dan plis tangan mba laras ajaib :3 Mana tu sabar banget, mau ajakin bicara, uda ngasih yg terbaik pokok.. Makasih mba Laras sudah jadi pelengkap cerita hari bahagia aku ❤
    Pricillia Devi
    14 January 2020 | Bride at Jojo & Cicil Wedding

    Sesuai sama keinginan!

    Sebelum memutuskan pake Ambra studio memang udah liat2 portofolionya dan aku cocok banget. Apalagi waktu lihat di nikahannya Kak Laras dimana dia make up in dirinya sendiri. So flawless. Langsung deh memutuskan pake ambra studio. Dan hasilnya bener-bener puas ga nyesel deeh. Make upnya cantik tapi ga berlebihan gitu. Hari bahagiaku jadi makin bahagia deh hehehe ❤❤
    rizqa mika
    14 January 2020 | Bride at Mika & Wahyu Wedding

    MUA by Laras

    Di make-up in Mbak Laras ga pernah nyesel. Make-up nya tetep stay dan amazing walaupun sudah berjam-jam. Apapun kebawelanku tetap tanggapannya asik. Make-up yg sudah berjam-jam pun makin terlihat amazing dalam kondisi apapun bahkan ketika di foto hasilnya ga ada yg jelek. Makasih banyak Mbak laras udah jadi MUA Aku. Pernikahanku jadi cerita yang tak terlupakan.

    Dress & Attire

    What is your speciality? (max. 3)
    Accessories,  Mother or sister's dress, Wedding dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental
    When was your business established?
    2018
    What service do you provide?
    Ready made dress,  Dress Rental
    What is your payment terms?
    30 - 50% after booking confirmation, and 2 days before for the final payment
    Do you provide your services in other cities or countries?
    No
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What makes your services unique?
    We believe our modest dress to achieve a blessed marriage as a muslim/muslimah
    What accessories do you provide?
    Other Crown,  Veil
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Accessories,  Mother or sister's dress
    How far in advance should your client contact you?
    As soon as possible. for dress rent service/custom dress we recommend to reach us for at least 2- 3 month earlier
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Cultural: Muslim,  Other Simple
    Hair & Makeup

    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    What do your beauty services offer?
    Cultural bridal make up: No Shaving Eyebrow, Hijab Do, Bridal make up
    Address
    Puri Surya Jaya Taman Pasadena D2 no 12 61254
    Location(s)

    A Simple Muslimah Wedding Make Up & Attire

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.