All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (46)
  • reviews (46)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    alienco photography Review(s)

    46 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 July 2017 | Bride at Billy & Gracia Wedding

    Very, very recommended!

    Puas banget sama Alienco. Tim nya dateng super on time, pagi banget. Sampe malem beres acara jg masih foto-foto. Ga ada waktu kosong yang ga dimanfaatkan buat foto/video. Penampilannya rapi, pake jas segala. Rame & seru, bikin santai pas foto-fotonya. Hasilnya oke banget, rapi, on time banget. Malah kita yang dikejar-kejar buat pilih hasil foto :p SDE nya keren banget, cinematic & highlight videonya juga keren. Foto-fotonya oke banget, dari angle-angle yang kita juga bingung dari mana. Bawa banyak prop yang bikin foto-foto kita makin menarik. Great job dan semoga sukses terus Alienco!
    15 July 2017 | Bride at Riri & Meidly Wedding

    Wedding photograph

    Puas banget sama whole package Alienco, pokoknya beyond expectation. Harganya affordable sesuai en worthed sama hasilnya. Saya dan keluarga sangat senang dan puas mulai dari cinematic wedding, highlight smp foto foto nya keren trs semuanya dikemas di peti kayu yang antik, so beautiful. Bukan cuma saya en keluarga bahkan teman teman saya yg hadir juga suka sama hasil jepretan tim alienco. Mb Reni sangat melayani dr awal sebelum hari H sampai pasca hari H dan tim alienco juga sangat mendukung pada hari H. Pokoknya 10 thumbs up buat alienco. Highly recommended!! Thankss alienco for capture every precious moment on my Wedding Day...
    19 June 2017 | Bride at Melinda & Dimas Wedding

    Alienco: the best photography vendor with affordable price and great team

    Puas banget sama Alienco! Harganya affordable untuk wedding fotografer Depok-Jakarta. Timnya sangat ramah, helpful, dan seru alias kocak. Hasilnya sangat-sangat memuaskan. Tiap orang yang liat hasil foto dan videonya pasti bilang bagus banget, bikin saya gak bosen-bosen buat liat hasilnya setiap hari. They can captured every moments perfectly! Thank you, Alienco!
    08 June 2017 | Bride at Fahrul & Wicke Wedding

    Recommended

    Aku kmarin pakai jasa tim alienco buat prewedding photo shoot sama wedding day aku. Dan hasilnya memuaskan bgt! Tim nya baik2 dan lucu bikin suasana jd lebih ceria! Trus photographer nya pro2 bgt karna bisa mensulap tempat biasa jd luar biasa hasilnya. Pokonya bagus!
    08 February 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Photograpy

    Alienco Photograpy luar biasa.. hasilnya bagus-bagus.. senang dapat bekerjasama..
    23 December 2016 | Bride at Atri - Falah Wedding

    Recommended vendor

    Puas banget pake vendor photo & video dari alienco.. komunikasinya sm klien bagus, sangat membantu dan hasilnya cepet + memuaskan. Mba renny baik banget kalau jawab pertanyaan dan sangat membantu pas tm dan hari h. Bang ali + team kerjanya profesional, ontime, dan komunikatif. Hasil albumnya sesuai sm yg diinginkan dan video cinematicnya bagus banget.

    Photography

    What do your packages include?
    we serve wedding and prewedding session, for more detail please contact us alienco.photography@gmail.com
    Do you work overseas?
    yes
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    yes we work with the team
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    charge on package for full day
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    we serve 1 day for 24hour at least unlimited shoot
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    two weeks
    When will the client get the final album?
    60 days after D day
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    yes
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Journalism,  Portraiture,  Candid,  Artistic
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Candid
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes we 'll give all photo file in hi res
    Are you available to shoot after hours?
    Yes sure
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    after 2 week you will get all photo file for review
    How long does it take for the client to receive the final product?
    depending on the requirements of the clients, they usually get the final album after 2 month after D-day
    How far in advance should your client contact you?
    the most ideal time for contact us 3-6 months prior to the wedding
    When was your business established?
    Alienco Photography started from july 2011
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes yes we are accepting for other cities
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes we have 2 team for wedding services
    Service(s)
    Address
    Griya bukit mas blok D7 Depok 16342
    Location(s)
    Depok​.​Jakarta​.​Bandung​.​Bogor​.​Tangerang​.​Bekasi

    Alienco photography has over 5 years of experience in photography especialy wedding, prewedding and portrait. we are has a talented and professional photographers who have experienced more than 12 years. teamwork is an important part of running tasks in the field, to achieve results that are not mainstream. Professionalism in the work always instilled into themselves each member of the team in order to always be able to develop themselves, to follow the demands of the clients.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.