All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (73)
  • reviews (71)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    alienco photography Review(s)

    71 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    24 September 2018 | Bride at Novia & Denny Wedding

    Goodjob

    Alienco memahami betul apa keinginan dan kebutuhan kami. banyak benefit yg didapat dengan harga super affordable. thanks !
    31 August 2018 | Bride at Primanda & Rista Wedding

    Paket komplit. Sangat memuaskan!

    Alhamdulillah puas banget sama vendor weddingku yang satu ini. All team dari hulu ke hilir sangat ramah dan professional. Hasil foto sesuai ekspektasi. Dari akad pagi hari sampai resepsi malam hari all crew tetep on, seru dan ramah banget, bikin kami nyaman dan happy untuk take photo dan video walaupun udah cape seharian. Menurutku good people dan good teamwork penting banget. Karena kebayang ga sih kita udah cape trus yg moto ga sabaran atau jutek. Mba Renny, mas Deko, mas Danang, mas Aiz, dan all team makasih banyak! Semoga Alienco semakin sukses.

    Vendor Reply

    31 August 2018
    Aamiin, Terima Kasih Mba Rista Atas Reviewnyaa :)
    15 August 2018 | Groom at Sanggah & Kiya Wedding

    MANTAB!!!!

    Teamnya asik parah, video prewedding saya keren abis, foto fotonya juga keren bgt tanpa edit keluar dari kamera langsung mulus. Dan yang terpenting untuk kalian calon pengantin yang di fotonya pada kaku kaku (seperti saya) Alienco paling pas, karena mereka membuat suasana tidak kaku, dan jadi kitanya lepas seperti sama temen aja gitu. Mantab dan sangat membantu lah pokoknya..

    Vendor Reply

    31 August 2018
    Terima Kasih Mas Sanggah Atas Review nya :)
    15 August 2018 | Bride at Gunawan & Fenny Wedding

    Sangat Memuaskan..

    Dari awal bingung nentuin lokasi sampai nentuin vendor buat Prewed. Tadaaa... akhirnya berjumpalah dengan Alienco Photography. Terima Kasih banyak buat Mba Renny yg sudah siapin semuanya selama di belitung, Mba Ofi atas makeup yg cetar, Mas Ali & Mas Deco buat foto2 yg kece, team Drone, team Video, dan team Editing yg selalu di repotin untuk revisi video. Terima Kasih sudah wujudin impian aku&pasangan untuk prewed di Belitung selama 3 hari...

    Vendor Reply

    31 August 2018
    Terima Kasih Mba Fenny Atas Reviewnya :)
    06 August 2018 | Client at Amy & Ilham Wedding

    Great Experience

    Pertama kali liat hasil shoot Alienco tuh udah ada feel “aku suka dan mau di foto sm Alienco” dan foilaaa hasilnya bener bener luar biasa tanpa di edit pun udah bagus bgt hahaha bisa bgt dpt momentnya yg pas, great tim, great services, orangnya baik baik bangett, ngarahin kita yg “bukan foto model” jd “foto model” ahahaha, enak bgt buat diajak diskusi apalagi sm kita yg banyak maunya dan ga pernah setengah setengah “menjamu” client, terima kasih banyak Mas Ali dan temen temen yg udah mau direpotin mulai dari schedule prewed yg mepet bgt sampai hasilnya selesai hihihi, sukses selalu untuk Alienco!

    Vendor Reply

    31 August 2018
    Terima Kasih Mba Amy Atas Review nya :)
    01 August 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Friendly team

    I knew Alienco Photography in my bestfriend's wedding where I become the bridesmaid. They are really nice and friendly and the photo results are very wonderful.

    Photography

    What do your packages include?
    we serve wedding and prewedding session, for more detail please contact us alienco.photography@gmail.com
    Do you work overseas?
    yes
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    yes we work with the team
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    charge on package for full day
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    we serve 1 day for 24hour at least unlimited shoot
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    two weeks
    When will the client get the final album?
    60 days after D day
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    yes
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Journalism,  Portraiture,  Candid,  Artistic
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Candid
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes we 'll give all photo file in hi res
    Are you available to shoot after hours?
    Yes sure
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    after 2 week you will get all photo file for review
    How long does it take for the client to receive the final product?
    depending on the requirements of the clients, they usually get the final album after 2 month after D-day
    How far in advance should your client contact you?
    the most ideal time for contact us 3-6 months prior to the wedding
    When was your business established?
    Alienco Photography started from july 2011
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes yes we are accepting for other cities
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes we have 2 team for wedding services
    Service(s)
    Address
    Griya bukit mas blok D7 Depok 16342
    Location(s)

    Alienco photography has over 5 years of experience in photography especialy wedding, prewedding and portrait. we are has a talented and professional photographers who have experienced more than 12 years. teamwork is an important part of running tasks in the field, to achieve results that are not mainstream. Professionalism in the work always instilled into themselves each member of the team in order to always be able to develop themselves, to follow the demands of the clients.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.