All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (104)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Alfabet Catering Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    12 July 2018 | Bride at Radius & Dian Wedding

    Great Food

    pernikahan kami sdh 1.5 thn berlalu, namun br memberikan ulasan & terimakasih kepada team Alfabet untuk support yg aktif, pelayanan dan hadiahnya, banyak tamu yg penasaran stlh menikmati makanannya. Sukses selalu dlm memberikan yg terbaik :)
    17 January 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Delicious food

    Have been working together with alfabetcatering alway fun, delicious food and drink. Love it
    15 December 2017 | Bride at Mia & Dani Wedding

    Very Delicious & Professional

    Mbak Lia, Mas Ferry, Mbak Ratih & semua tim Alfabet, Terima kasih banyak! Dari awal udah ngincer pakai vendor Alfabet & makin yakin berkat review orang-orang sebelumnya. Dan bener aja makanan nya ga ada yang mengecewakan, terutama pancake, es kelapa sirsak, lontong cap gomeh, tom yum.. Belum lagi service nya dari awal test food sampai hari H, mbak Lia yang mau aku telponin berkali-kali berkat porsi buffet yang masih ragu-ragu, mbak Ratih yanh jadi bolak balik kasih pilihan printilan sampai aku sreg banget & mas Ferry yang in charge sampai nungguin kita, pengantinnya selesai makan dulu Ga salah pilih! Sekali lagi terima kasih banyak & sukses selalu..!
    11 December 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Deliciously professional!

    We have a lot of experience working with Alfabet and we often recommend them to brides and grooms. They`re very professional, both of their food and service are excellent, and the most important thing their work is constantly good . You definitely can trust Alfabet`s food to your big day! Looking forward to work with Alfabet again!
    11 October 2017 | Bride at Vicky & Viant Wedding

    Outstanding Caterer

    All of positive reviews that we heard about Alfabet Catering is totally not wrong. Their service is outstanding from before the contract to after event. None of complains from our guests, instead they compliment Alfabet two thumbs up for the taste, the presentation and the fast respond. We are gladly to recommend Alfabet to our relatives. Great service. Good luck and keep humble.

    Have a Good Taste !

    Hidangan yang disediakan sangat menggugah selera dan memuaskan, pelayanan dam kerjanyapun sangat profesional dan k0orperatif. Senang sekali bisa bekerjasama dengan vendor ini. See you on the next project ! :)

    Catering

    What type of cuisine do you provide?
    American,  Asian,  Chinese,  Indonesian - ,  Italian,  Japanese,  Korean,  Middle Eastern,  Thai
    Minimum and maximum number of guests
    Minimum 100 pax
    What dietary needs do you accomodate?
    No pork
    What catering services do you provide?
    Buffet,  Lunch boxes ,  Dessert,  Sitting dinner ,  Tastings
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jabodetabek
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Service(s)
    Address
    Jalan Minangkabau No. 24 12970
    Location(s)

    Alfabet Catering berdiri pada tahun 1996 berawal dari sebuah kantin yang berkembang menjadi perusahaan katering untuk korporasi maupun institusi, kemudian memperluas lingkup pelayanannya untuk resepsi pernikahan dan lainnya. Upaya pengembangan terus dilakukan dengan melakukan inovasi dalam pengembangan produk, pengawasan mutu, hygiene, dan peningkatan keterampilan SDM dalam pengelolaan, pengolahan maupun penyajian kuliner, untuk memberikan pelayanan yang terbaik demi kepuasan para pelanggan.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.