All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (127)
  • reviews (27)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 15

    All
    view 9
    zean & semmy by akar photographyzean & semmy by akar photography
    zean & semmy by akar photographyzean & semmy by akar photography
    +2
    akar photography & 1 OTHERS
    Photography
    Green Andara Club House by Storia OrganizerGreen Andara Club House by Storia Organizer
    Green Andara Club House by Storia OrganizerGreen Andara Club House by Storia Organizer
    +7
    Storia Organizer & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Fera & Argha Wedding  by Double You WeddingFera & Argha Wedding  by Double You Wedding
    Fera & Argha Wedding  by Double You WeddingFera & Argha Wedding  by Double You Wedding
    +20
    Double You Wedding
     & 2 OTHERS
    Wedding Planning
    Betawi culture as Rama & Regina Weding Theme by Double You WeddingBetawi culture as Rama & Regina Weding Theme by Double You Wedding
    Betawi culture as Rama & Regina Weding Theme by Double You WeddingBetawi culture as Rama & Regina Weding Theme by Double You Wedding
    +9
    Double You Wedding
     & 2 OTHERS
    Wedding Planning
    Garden Party of Iva & Teguh by Double You WeddingGarden Party of Iva & Teguh by Double You Wedding
    Garden Party of Iva & Teguh by Double You WeddingGarden Party of Iva & Teguh by Double You Wedding
    +14
    Double You Wedding
     & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Batak Karo Wedding Dinner Celebration by Double You WeddingBatak Karo Wedding Dinner Celebration by Double You Wedding
    Batak Karo Wedding Dinner Celebration by Double You WeddingBatak Karo Wedding Dinner Celebration by Double You Wedding
    +10
    Double You Wedding
     & 1 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    akar photography Review(s)

    27 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    22 March 2019 | Bride at Anthony Tjahyadi & Cindy Teo Wedding

    All over keren!

    1tahun sblm wedding saya lg nyari vendor photo&video untuk di wedding day saya. Lagi browsing2 di aplikasi The bride story eeh ketemu akar deh.. langsung nanya2 ke admin nya...lalu di kasih PL.. sblmnya emang udah banding2in sama vendor lain jg sih..cuma tawaran akar yg paling oke dpt banyak free nya juga. harga di akar jg ud paling oke dgn kwalitas yg kekinian ga kalah sama vendor photographer lain yg harga nya gak msk di akal. lalu saya booked deh paket wedding cempaka + SDE. Hasil foto nya sih agak lama yaa saya wedding nya 1desember2018 dan baru kemarin tgl 21maret 2019 terima album nya. tapi pas terima album foto ny memuaskan bgt ya album jg keren deh. aku ga milih foto2 buat di album karna ud malas jd serain ke akar ajaa semua. tapi hasil nya oke bgt deh. dan mas andri and team yg ud gercep jg kerjain SDE yg keren. puas deh ♥️
    11 February 2019 | Bride at Ruth & Frans Wedding

    Great team on field but catastrophic management

    Mas Andri’s team (and his substitute for my reception) has been remarkable; they know what they’re doing, easy to work with, and so far the result has been satisfactory. It is unfortunate however that the service after D day has been pain in the ass. Since the Admin we used to communicate with (mba Isni) took maternity leave, they replace her with new admin who doesn’t seem to speak with anyone in their internal team. it has been over 3 months after my D day and the video is still “being worked on by the editor” (despite the fact that brief was given like 7 days after the day). And even more catastrophic on the photo editing, they sent the file in a folder via wetransfer and asked me to select, only to came out with response that some of the codes cannot be found because it’s not Akar’s typical code (so who put them in the folder before being sent?). Thank God I’m not one of those FOMO brides who get insecure over not posting events immediately on my social media, but still you don’t contact your paying customer and ask them to deal with crisis that most likely you haven’t confirmed internally. So if I may forewarn you, yes price-wise they’re good value, and as professional photographer, they know what they’re doing. But keep any form of communication, chats, emails, transfer receipts, etc intact. Especially if you book the prewedding and wedding package (the long time gap may require the admin some reminders, and sometimes not a friendly one). As for Akar team, believe me it’s not a waste to invest on a professional admin - somebody who manages and keeps track on your client’s timeline and latest progress. It will save you so much from unnecessary problems that gets in the way of your prospect. Best wishes!
    13 December 2018 | Bride at FIKRI & ANI Wedding

    Wedding photo

    Thank you Mas andri & team! Yg uda on time dan semangat selalu foto & videonya sampai akhir acara padahal aku uda cape banget foto tapi karna kalian masih semangat empat lima terus akhirnya foto2 jg sampai semua tamu uda pada pulang jg masih tetap fotoin terus. ( yg mana yg customer ya? Hahaha ) Thanks for the energy! SDE jg langsung dikirim pada hari H ke email, gercep deh 1 team ini! Loveeeeee!!!!!
    02 November 2018 | Bride at Andreas & Audrey Wedding

    Unforgettable Pre-wedding Session

    Thank youuu sooo muchh untuk Akar Team! Seru banget foto sama Akar Team. Saya & pasangan termasuk orang yang no idea at all untuk pose depan kamera, tapi Akar Team bisa cairkan suasana & bikin saya jadi ekspresif (padahal awal-awalnya kaku kayak kanebo kering eym). Teh Isni yang ramah nan baik, Mas Yoga yang kocak & Mas Andri juga talkative. Nice team! Suka banget juga sama preview video & pengambilan foto-fotonya. Gak sabar nunggu hasil foto-foto di hari H juga! Semoga bisa tetap maksimal untuk hasilnya sampai di hari H nanti. Thank you sooo much Akar! :)

    Vendor Reply

    03 November 2018
    Terimakasih banyak ka audrey sudah mau bekerja sama dengan akar
    02 July 2018 | Bride at Sherly & Agil Wedding

    Good Value woth affordable price

    Saat galau pilih vendor photography yg sesuai selera namun rata2 harganya sangat selangit, menemukan akar melalui bride story menjadi solusi untuk kami yg punya budget terbatas untuk vendor photography ini. Saat hari H crew yg datang jg sangat menyenangkan dan tepat waktu. Overall foto dan editan yg dihasilkan sangat bagus, sesuai,dengan selera kami, untuk video pengambilan gambarnya jg bagus sekali, namun sayang editing yg kami minta tidak dipenuhi oleh akar, kami meminta agar highlight video diedit dengan backsound lagu dan tidak terlalu banyak suara rekaman, namun tidak dipenuhi. Untuk komunikasi dengan admin juga agak sulit karena bisa 2-3 hari baru dibalas. Tapi secara keseluruhan kami ingin berterimakasih pada akar photography yg telah mendokumentasikan pernikahan kami. Keep up the good work, sukses selalu dan semoga bisa semakin lebih baik kedepannya.

    Vendor Reply

    25 July 2018
    hai kak sherly, terimakasih telah kasih kepercayaan pada kami, dan kami memohon maaf dengan sangat atas kekurangan nya ka, semoga ke depanya kami bisa perbaiki lagi ka terimakasih atas saran nya dan semoga pernikahan nya langgeng yah sakinah mawadah warohmah, dan cepat di berikan momongan aminn
    15 May 2018 | Bride at Dyah & Sapto Wedding

    Sangat memuaskan!

    Akar Photography adalah vendor yang pertama kali kami deal dan langsung DP karena sudah terlanjur jatuh cinta dengan hasil karya nya. Kami ambil paket prewed dan wedding sekaligus. Pertama kali bertemu dengan mba isni, mas andri & mas yoga pada saat prewed di puncak. team akar datang tepat waktu walaupun diminta datang pagi" buta :). selama prewed team bisa mencairkan suasana dan juga hasil foto yang bagus sekali & romantis. Kemudian pada saat hari H dari pemberkatan sampai resepsi juga team bisa bekerja dengan sangat baik dalam mengambil momen" sakral dan sangat penting di hari bahagia kami berdua. terima kasih team akar photography atas kerjasama nya yang sangat baik dan sudah membuat hari pernikahan kami sangat berkesan dengan foto" yang sangat indah dan sesuai keinginan kami. Sampai jumpa di lain kesempatan :)

    Vendor Reply

    16 May 2018
    Halo Ka Dyah, terimakasih banyak atas kepercayaan dan kerja samanya. Team akar sangat senang bisa membantu Ka Dyah dan Ka Sapto dalam momen sakral yang sangat indah. Semoga Ka Dyah dan Ka Sapto menjadi keluarga yang harmonis, langgeng dan segera di berikan momongan. We wish you all the best :D

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Flush mount,  Hi-Res image,  Matted prints,  Prints,  Negatives,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Journalism,  Portraiture,  Cultural,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Analog,  Underwater,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Conceptual, Contemporary
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other -
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Beauty shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes we can take pictures in a destination that is different in the area asia
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes yes because we could not take pictures inside adan rushed or abrupt . we always give the concept first before doing photo sessions . because we meng priority concept in shooting
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes yes because in our team there are several experts in photography and cinema can both menghendel anytime if our team who are off
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    we always look at the positive side of the couple and we start taking images at different angles . we have a reliable team choreographer for photo session at the wedding or pre-wedding
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    one week
    How long does it take for the client to receive the final product?
    at least 4 weeks
    How far in advance should your client contact you?
    at least 1 month before the event
    What makes your services unique?
    We Always mind mapping before doing photo sessions and we always provide new ideas for each of our clients .
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    the package thar we offer is not include meal, client must served meal at least once and breaks when adzan
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    - payment for booking IDR 1.000.000,- before first meeting - payment 2 seven days before prewed/wedding - payment 3 one day before printing - payment 4 two days before sending package to client
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    5.000.000+ 15.000.000
    When was your business established?
    october 2015
    Service(s)
    Address
    bogor 43253
    Location(s)

    Hi! We are a bunch of lights Shepard, who love dawn and sunrise. Sometimes a fairy tale drowns our imagination, and we pictured on a piece. We love moments, emotions, and a smile. Those we fought for to capture a story which we pictured on a piece of art, the art of photography.We shoot a wedding because of we love to share the most incredible time in live of a human being.Therefore, make us as your closest friend or relatives who knew best of your true love story whom will make you blue whe

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.