All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (37)
  • reviews (14)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    airwantyanto project Review(s)

    14 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    15 March 2018 | Groom at Pekik & Ondang Wedding

    unforgettable prewedding moments

    Pengalaman prewedding yang tidak terlupakan! Fotografer yang friendly, mampu mendokumentasikan momen yang biasa menjadi istimewa.Thanks! RECOMMENDED!
    15 March 2018 | Bride at Amellia - Ahmad Wedding

    Great Moment w/ Great Photografer

    Great moment w/ the great photografer maybe it can describe our prewed photo session. We so happy with their services; humble and patient; we don't have any regret and we just thinking when we can make a project together again :))) We wish, he can be the greatest photografer soon :))) See you in the next project :)))
    15 March 2018 | Bride at Nadya & Adit Wedding

    Very helpful and creative team

    It was very enjoyable session! Shelly and Adit was very helpful, from the pre session, on session and post session. Saya dan pasangan menghubungi Airwantyanto Project masih clueless, belum kebayang mau konsep dan baju seperti apa.. tapi dengan beberapa kali brainstorm dan dishare banyak referensi oleh mereka, akhirnya kita nemu pencerahan.. XD Akhirnya Project prewed yang mendadak, Berhasil dieksekusi dengan Baik. Yayyy!
    17 September 2017 | Bride at Reksha Sylvia & Wishnu Rahardy Wedding

    INCREDIBLE!

    It's not just because Shelly is one of my bestfriends, but Airwantyanto is really great! Mulai dari persiapan yang super mendadak karna cuma 4 hari, dan team Airwantyanto bener-bener membantu dari pemilihan model baju. warna baju, warna lipstick bahkan haha, konsep foto sampe ngarahin gaya waktu photo session. Karna kebetulan kita berdua jaraaaaang banget foto even itu selfie haha mereka sangat membantu! Hasil fotonya? Remarkable! Bahkan belum di edit aja udah bikin bahagia banget. Vielen dank, Airwantyanto!
    13 September 2017 | Bride at Rani & Anggi Wedding

    LOVED IT!

    Thank you banget Adit & Shelly for your cooperation and for taking amazing pictures for our pre-wedding! Adit dan Shelly are a good team! They can be professional and fun at the same time. Kalau aku kan narsis, tapi kalau suamiku agak kaku depan kamera. Jadi sebisa mungkin Adit dan Shelly bikin environment nya santai dan fun biar doi ngga kagok bgt depan kamera. Mereka juga bantuin ngarahin gaya, cus ofcourse kita berdua bukan model :D Aku tipe orang yang banyak mau nya, mulai dari konsep, gaya nya gimana, aksesoris apa, dll. Jadi berbulan-bulan sebelumnya kita sudah diskusi sama tim airwantyanto, dan mereka asik di ajak kerja sama. Apa yang kita mau, mereka poles our ideas and make it spectacular. I spent the whole day photoshoot sama team airwantyanto, and we had fun! We also had the team at our Bali wedding, and the pictures are amazing! Thank you banget airwantyanto team! I can't thank you guys enough!
    03 April 2017 | Bride at Iyul & Gatra Wedding

    Mas mba mau nanya!

    Mba mas mau nanya! Itu kata kata pertama aku. Awalnya pengen tanya tanya tentang photo booth, eh malah ucuk ucuk nanya tentang foto prewedd dan taraaa akhirnya kesampaian doong prewedd di mas adit hehe. Untuk pasangan yang kaku kaya aku dan gatra, tenang aja hasil foto kalian tetap akan memuaskan karna emang mas adit and team itu sabar banget ngarahin gaya dan bisa mencairkan suasana yang tadinya tegang jadi bahan lawakan kaya gak lagi prewedd. Untuk masalah harga yaa menurut aku itu worth it dengan hasilnya. Thanks banget buat mas adit dan team. Kalian gokil lah pokoknya! Soon kita foto maternity yaa hehe

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Conceptual,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes please contact me first for appointment
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    i direct them with my team
    What rate do you usually charge at?
    depending the package
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    for review 3-7 days after the photo session
    How long does it take for the client to receive the final product?
    prewedding photo takes 3-5 weeks and wedding takes 6-8 weeks
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    term 1 : 30% term 2 : 60% before the day term 3 : 10% after all photo edited and deliver to client
    When was your business established?
    we started from 2015
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes i use canon 6d & fuji film xt2, L series lens, & strobist techniques
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes we can reschedule
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes all file & edited photo on flashdisk
    Are you available to shoot after hours?
    Yes yes i can, depend the client
    How far in advance should your client contact you?
    the most ideal is 6 month before the wedding day, but we can still provide under 6 months depend our free time
    Service(s)
    Address
    Jl.Gn.Rinjani no.3, Dago Villas, Lippo Cikarang 17550
    Location(s)

    Airwantyanto Project or Aditya Irwantyanto is a photographer who passionate in photography and videography service. Our service includes pre wedding, wedding photo & video. We started early 2015 based in Yogyakarta, Bekasi & Jakarta. Our mission is to capture your memorable moment.   Sincerely   Aditya Irwantyanto

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.