All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (31)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    1548 band Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    04 January 2019 | Bride at Cleo dan Agie Wedding

    A beautiful day

    Halo 1548 Band! Kami ingin mengucapkan terimakasih yang sangat luar biasa kepada teman teman, atas suara dan permainan instrumennya yang merdu. Memiliki sebuah pernikahan outdoor, saya dan Agie ingin mencari band yang dapat membawakan lagu lagu akustik yang santai. Tidak lama setelah menghubungi Mas Irsan, kami langsung diberikan balasan yang cepat dan ramah. Kami bertemu dengan Mas Irsan sebagai manajer dan representatif dari band dan beliau dapat memberikan perspektif menarik untuk peletakan, kostum untuk band dan lain lain. Band 1548 juga mengenalkan kami kepada MC ramah yang dapat membawa suasana dan sangat adaptif : Mas Mono (Sudramono). Kami sangat senang memilih (dan diberikan kesempatan untuk mendapatkan) Band 1548 di pernikahan kami. Overall, the worth for money is beyond expectation. I got my dream enterance of walking down the aisle with my husband, being led by a sax player! Thank you 1548 Band for all the great songs, great voice, great adaptability, which made our day even more perfect!
    16 September 2018 | Bride at Prilly & Wishal Wedding

    Great performance!!

    PIC sangat kooperatif dan responnya cepat. Overall sangat sangat puas dengan performance dan semuanya
    04 June 2018 | Client at Dina dan Wawan Wedding

    Great Band

    Special Request untuk pernikahan saudara saya: mainkan musik-musik bernuansa Islami dan 1548 band bisa dengan apik membawakannya. Selain itu memang request untuk membawakan musik-musik lembut dan nggak terlalu hingar bingar, Alhamdulillah pas hari H bener-bener bisa memenuhi keinginan kedua mempelai. 1548 bermain dengan rapi dan menghibur, nggak salah udah merekomendasikan dan memilih band ini. Mewakili keluarga, saya ingin mengucapkan terima kasih atas kerja sama dan penampilan 1548 Band. Semoga sukses selalu!
    17 January 2018 | Bride at Tasyaa & Ridwan Wedding

    Great Value for High Quality

    Kami mempercayakan prosesi kirab utk diiringi dengan sax dari 1548 band dan hasilnya, sangat memuaskan! Saya dan suami sampai merinding saat berjalan menuju pelaminan. Selama acara, lagu2 request kami juga dimainkan dengan baik. Sukses selalu utk 1548 band.
    31 October 2017 | Bride at Novita & Adam Wedding

    Highly recommended!!

    Buat yang lagi cari-cari band untuk wedding, aku sangat rekomen 1548! Harganya murah tapi berkualitas.. penyanyi nya merduu banget suaranya hehehe. Dan yang paling bikin aku happy adalah lagu request dari aku di mainin semuaa! Terimakasih 1548 sudah membantu meriahkan wedding ku! Sukses selaluu 1548! Semoga kita bisa bekerja sama dilain kesempatan :)
    13 September 2017 | Bride at Nagesh & Steffi Wedding

    Highly Recommended

    I knew first this wedding band through a bridestory app. Then I immediately contacted Irsan as their leader, his response via WA was very fast. I gave him some playlist, mostly was an old songs.lol 1548 Band are highly recommended because they perform very well with an affordable price for accoustic band. Our wedding ceremony was a small intimate party with close family & bestfriends, so we asked guests to show some performances at the moment and accompanied by 1548 Band . Thank you for being part of our an intimate wedding. Keep success & doing a good job, Irsan & the team.:)

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band
    What is the size of your musical ensemble?
    5 to 7 persons
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Blues,  Classic rock,  Classical,  Funk,  Gospel,  International,  Jazz,  Oldies,  Pop,  R&B/Soul,  Reggae,  Rock
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Jazz,  Swing
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes JABODETABEK
    Do you have your own equipment?
    Yes
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Other Amply (exclude sound system)
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes you can request your favourite songs :)
    How far in advance should your client contact you?
    1 month before the day
    What is your repertoire?
    We Play most of Wedding Songs, Top 40, Evergreen, Indonesian Hits, and of course your request songs
    What makes your services unique?
    our friendly price :)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What services do you offer?
    Rehearsal dinner music,  Vocals,  Ceremony music,  Reception music
    Address
    Perumahan Graha Pratama Bintaro Blok A2-17, Pondok Aren, Bintaro, Jakarta Selatan
    Location(s)

    we play for your wedding, anniversary, gathering, or any other events, in all of music genre, with friendly price :)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.