Find Vendors based on:
Search For Vendors
All Categories
United States
All Cities
All Budgets

Showing page 1 of 3

All
Most Recent
view 9

Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
vendors you've ever been involved with

Raffi Asyraf Review(s)

5 Review(s), sorted by :
Latest Review
22 December 2016 | Partnering Vendor at Wedding

Very Kind and Detailed

Hallo Mas Raffi , hope you remember us Mug-App Souvenir from Ceramic Factory Bogor, lagi searching" ternyata ada Invitation Calissta dan Fathin 24 01 2016 lalu dengan tema songketnya yang detailed dan rapi, sebagai vendor souvenir yang sangat sangat membutuhkan file asli biasanya susah bgt untuk minta dari yang buat karena originalitas dan takut kesebar kemana mana , but mas Raffi very kind dan membantu kita untuk kirim file asli agar kita bisa buat souvenir mugnya, desain yang di terima di jaga dengan baik supaya ga di pakai di desain orang lain. Thank you dan sukses selalu , your project is awesome..
16 December 2016 | Bride at Calissta & Fathin Wedding

Amazing invitation with reasonable price

i got the Regal Sriwijaya Heritage design just the way i always pictured it in my head. Dari pertemuan pertama sudah berdiskusi dgn Raffi maunya undangan yg sesuai tema dan kalau bisa sama dengan songket palembang yg akan kami gunakan diakad nikah karena itu songket turun temurun dr Omaku. dan amazing bgt Raffi bisa . Ga banyak2 revisi karena sdh sesuai bangget sama yg dimau. Thank you so much Raff :)
12 August 2016 | Partnering Vendor at Wedding

Happy partner

I'm a happy partner, dapat kesempatan bekerja sama dengan Raffi.. Pada saat itu bunga2 aku diberi kesempatan untuk ikutan foto dengan all designs from Raffi... dan hasilnya pun.... sangat bagus, dan sangat memuaskan! So... dear all bride and groom to be, nggak salah pilih deh kalau kalian membuat invitation, foto prewed di Raffi! Thank you Raffi!
06 April 2016 | Bride at Rachma & Seta Wedding

Sweet "LilyChrysant flower" Wedding Invitation

Yeay we got our "Lily-Chrysant flower" wedding invitation! First meeting with Raffi, Aku dan Suamiku cuma bilang "mau undangan yang simple dan warnanya soft", dan begitu ditanya mau ada bunganya atau ngga, langsung kita jawab "Yap, Lily & Chrysant". FYI, nama panggilan Ibu dan Mama adalah nama bunga itu, jadi kita nggak kelamaan mikir gambar bunga apa buat di undangan kami :) Daaan.. ngga lama setelah itu kita lihat designnya. Everything was perfect dan we absolutely love it! Dari hand-drawn sampai pemilihan font untuk di undangan kami. Well, you really did make the whole process easy and enjoyable. You showed such flexibility with design changes to suit what we wanted and the result was all exactly as we imagined (berapa kali revisi kecil dan Raffi sabar banget hehehe). We really appreciate your quick responses, service delivered, and timeliness of the process. The quality was amazing. We couldn't be more please. We had done a lot of searching around to find the right ones and couldn't believe our luck to get them at such a great price. We would highly recommend Raffi Asyarf to anyone else looking for custom invitation! Thank you so much, Raffi Asyraf. From, Rachma & Seta.
15 January 2016 | Bride at Mine Wedding

Happy as a clam

Raffi made my wedding stationery very elegant, classy & beautiful just exactly like I wanted it to be. The hand-drawn calla lilly..OH PERFECT!! Thanks Buddy

on Invitations

Do you provide catalog or custom products?
Custom-made
What services do you include in your package?
Design ,  Printing
Is there a minimum order requirement?
Yes , 250
Do you provide services in other cities or countries?
Yes , upon request
Do you provide delivery services for the invitations?
Yes
Do you ship worldwide?
Yes , additional fees
What other services do you offer?
Printing service,  Thank you cards,  Cards,  Gifts
Do you use any special technology or technique?
Foil
What design styles do you specialize in?
hand drawn, floral, traditional pattern, watercolor and acrylic, face illustration, etc
What is your average turnaround time, from initial consultation to shipment?
usually 4-5 weeks
How far in advance should your client make an order?
3 months before the wedding date
What makes your services unique?
one design illustrated for one couple only, which make you would not see the same invitation poses by other couple.
What payment systems are available for your business?
Bank transfer
What is your payment terms?
20% before the first design draft, 30% before we released the dummy, and 50% before the printing process.
When was your business established?
2014
Service(s)
Address
Jakarta Selatan - By Appointment
Location(s)

A multidicliplinary studio specialised on Branding, Design & Arts

This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.